Nazovite nas

+ 385 1 6671 053

Mali servis

Latest Posts
Latest Posts
View All
Kategorije
Products

NAŠE USLUGE

Mali servis

Mali servis vozila se obavlja jednom godišnje ili nakon određenog broja prijeđenih kilometara koje određuje proizvođač.

NAŠA PONUDA

Ulja, filteri, dijelovi...

Servis vozila je najčešći razlog zašto naši klijenti posjećuju našu radionu, zato im omogućavamo brzo i jednostavno naručivanje, dijelove po povoljnim cijenama te besplatan pregled cijelog vozila. Dok jedan od naših stručnjaka odrađuje radove potrebne za mali servis, drugi će odraditi vizualni pregled vozila od antene na vrhu vozila pa sve do kapice ventila na gumama.

Mali servis uključuje zamjenu ulja u motoru, filtera ulja, filtera zraka, filtera goriva te filtera kabine. Ulje u kočnicama se mora promijeniti svake dvije godine, a ako stranka nije sigurna kada se ulje zadnji put mijenjalo, naš tim stručnjaka će prvo promijeniti vrelište ulja te potom zamijeniti ako je potrebno.

Postoje razna motorna ulja, a mi koristimo samo ona koja su odobrena od strane proizvođača. Isto tako postoje i zamjenski filteri koji nisu jednako kvalitetni kao i OEM ili OE filteri. Baš zato ne koristimo “no-name” filtere.

Nakon pregleda vozila slažemo ponudu te predviđamo vrijeme potrebno za popravak. Ponuda je besplatna i niste obavezni pristati na nju.